Transport & Logistik i Växjö

Terminalhantering & Logistik

vi garantera smarta logistiklösningar!

Transport & Logistik

Direkt Logistik & Transport Sverige AB erbjuder smarta logistiklösningar där målet är minimerade kostnader och maximerad kundservice. Vi vet hur viktig en fungerande logistik är för ett företags lönsamhet och verksamhet!

Vi har en täckning som sträcker sig i princip hela Sverige. De platser vi själva inte har möjlighet att trafikera tar vi hjälp av vårt starka nätverk för att hjälpa dig som kund på ett optimalt sätt. Vi har många väl fungerande samarbetspartners som gör oss till ett självklart alternativ inom transport och logistik. Vi har bilar för att täcka alla era behov från små till stora leveranser.

Vi sticker ut hakan och säger att vi är transportbolaget som ger det lilla extra och alltid löser kundernas transporter efter noga omtanke och extra uppoffring. Vi lever på nöjda kunder som sprider det goda ordet om oss. 

Boka Transport

Välkommen att boka din transport hos oss!  Vi är snabba och flexibla utan att tumma på kvalitet och service ger vi alltid det lilla extra. Du kan höra av dig till oss genom att ringa eller skicka ett mail. Du kan även använda vårt formulär på vår kontaktsida. Välkommen med din förfrågan för ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete. 

 

 

vi garantera smarta logistiklösningar!

Terminalhantering

Vår terminalhantering innebär att vi tar emot gods som sedan lastas om och lossas i vår moderna terminal. Styrkan i vårt företag är definitivt vår vilja att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Tack vare vår erfarenhet och kompetens kan vi garantera säker och effektiv godshantering.

vi garantera säker och effektiv godshantering!

Vi erbjuder inrikestransporter,
samt terminalhantering!

Anställda
0
Omsättning
0
Verksamhetsår
0
© 2024Direkt Logistik & Transport Sverige AB